meet-shivam-dsim

DSIM helped me kickstart my career.

Shivam Singh, DSIM Trainee


 
In a candid conversation with Shivam Singh, DSIM Trainee and Digital Marketing Executive at Social Revolution Media and Research Pvt. Ltd., he shared his wonderful experience gathered at DSIM.

Q1. Hi Shivam, we would request you to share your education and career details?
Ans. Hello! I am Shivam Singh and pursued Mass Communication from Banaras University and currently, I am working as a Digital Marketing Executive at Social Revolution Media and Research Pvt. Ltd.
Q2. Why have you chosen digital marketing?
Ans. I always looked for a booming career option and digital marketing is definitely a NextGen career.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. I had read good reviews about DSIM, so I decided to go for DSIM.
Q4. How was your training experience at DSIM?
Ans. Excellent!
I learnt a lot of useful digital marketing modules and strategies.
Q5. How would you rate DSIM’s training program on scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q6. Did DSIM’s placement help you in achieving a job?
Ans. Yes, I would be thankful to DSIM placements for providing a career in digital marketing.
Q7. Your message to young digital marketers!
Ans. Learn digital marketing in detail as it would benefit you in many ways.
Q8. DSIM for you in one simple sentence…
Ans. “DSIM helped me kickstart my career.”
It was great talking to you Shivam! We wish you best for your future undertakings.
DSIM Team
DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *