meet-aaradhana-dsim

DSIM opens the ways to better & bigger career.

Aradhana Pathak, DSIM Trainee


 
We had an interesting session with Aradhana Pathak, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Advel’. Read on the complete interview to know how DSIM helped her to learn everything that needed to become a digital marketer starting from basics to expert level.

Q1. Welcome Aradhana! Please introduce yourself to our readers.
Ans. Thank you!
I did MBA in Marketing and completed my digital marketing training at DSIM in 2017.
Earlier, I was working with ‘Wipro Technologies’ as Functional Consultant and after that, I took Sales responsibilities in a startup.
Now, I have joined ‘Advel’ as a Digital Marketing Executive. All thanks to DSIM!
Q2. Tell us, what made you go for Digital Marketing?
Ans. I always had an interested towards Digital Marketing and so, joined DSIM.
Importantly, Digital Marketing has become important for businesses & individuals.
Q3.Did you find career help from DSIM’s Placement Team?
Ans. Yes, absolutely.
I’m working at ‘Advel’, because of DSIM.
Q4. Why you decided to join DSIM?
Ans. A friend of mine had done the training from DSIM, he recommended DSIM’s course and apart from that DSIM’s positive feedback inspire me to join DSIM.
Q5. How was your entire journey with DSIM?
Ans. Wonderful!
DSIM’s training helps you bring better outcomes. You learn how to run digital campaigns and understand aspects behind the strategies.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. What would you say to individuals stepping into Digital Industry?
Ans. Keep informing yourself. Digital space is such a field where new updates keep on coming and DSIM helps you as being a quickly developing power in today’s world of marketing.
Q8. DSIM in one line…
Ans. “DSIM opens the ways to better & bigger career.”
It was great talking to you Aradhana. We wish you a great luck!
DSIM Team
DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *