meet-akshita-dsim

DSIM supports your career growth.

Akshita Sethi, DSIM Trainee


​​​​ 
In a vibrant and candid conversation with Akshita Sethi, DSIM’s Ex-trainee, she revealed how DSIM helped her get a job at “Ogilvy”.

Q1.  Welcome Akshita! Please share your qualification and working experience with us.
Ans. Hi! I am Akshita Sethi and I did B.Com Hons from Delhi University and currently working at Ogilvy as Associate- Search Engine Marketing.
Q2. Why you choose digital marketing?
Ans. I chose Digital Marketing as it has ability to make your career better.
Q3. Why you preferred DSIM over others?
Ans. I got strong recommendation for DSIM and found its course best amongst other digital marketing training programs.
Q4. We would like to know about your experience at DSIM.
Ans. It was great. DSIM supports your career growth within digital makeover.
Q5.How much you would like to rate DSIM on scale of 1-10?
Ans. I would give 8.
Q6. What advantages you see within digital marketing career?
Ans. There are so many great benefits. It has become a recommended marketing strategy offering a series of opportunities to professionals.
Q7. Any message for digital marketing fellows…..
Ans. “Learn digital marketing, it helps you become resourceful.”
Q8. DSIM in one line…
Ans. “DSIM helps you get into digital marketing.”
It was really great talking to you Akshita. Have a great career ahead!
DSIM Team
DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

2 thoughts on ““I got strong recommendation for DSIM.”-Akshita Sethi”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *