meet-abhin-dsim

DSIM doesn’t make any compromise while training.

Abhin A S, DSIM Trainee


 
A conversation with Abhin A S, DSIM’s Ex-trainee & a Digital Marketing Professional at Sriram’s IAS, New Delhi. Read on the complete interview to know DSIM’s contribution towards his success.

Q1. Hi Abhin!!! Let’s begin with your education & work details.
Ans. Hello! I did Mechanical Engineering from CUSAT, Kerala. And then, digital marketing training at DSIM.
Currently, I am working as a digital marketer at Sriram’s IAS.
Q2. Why you chose DSIM over other digital marketing schools in Delhi?
Ans. I found many of my friends doing great in their career post DSIM’s training.
Their recommendations stirred me to go for DSIM.
Q3. How was your journey with DSIM, your view please?
Ans. DSIM’s training is best in all aspects. It makes you knowledgeable and so, you grow excelling in your career.
Q4. How much rating you will provide DSIM on scale of 1-10?
Ans. 9/10
Q5. So, what are your future plans?
Ans. I’ll continue as a marketing professional. I want to gain extended experience.
Q6. Did you find DSIM’s training helpful?
Ans. Yes, of course!
Before joining DSIM, I had zero knowledge. Now, I am confident enough to work as a digital marketer.
Q7. Any Message to DSIM’s trainees…
Ans. Yes, a suggestion. Guys, if you are looking for career-centric training, go with DSIM.
Wish you all the best!
Q8. DSIM in one Line….
Ans. “DSIM doesn’t make any compromise while training.”
Thanks Abhin A S! It was a great talking to you; wish you all the best for your future.
DSIM Team
DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *