meet tanya e1521719621561

DSIM sets up connection between efforts and rewards.

Tanya Goel, DSIM Trainee


 
In our conversation we had Tanya Goel, DSIM’s Ex-trainee and Freelancer. Read on the interview to know how DSIM’s training helped her know basics-advances of Digital marketing.

Q1. Welcome Tanya! Please introduce yourself to our readers.
Ans. Before learning digital marketing at DSIM, I was pursuing MA.
Currently, I am doing freelancing projects.
Q2. Great! Why digital marketing?
Ans. Digital Marketing has become a key towards success of any business. And, with an aim to raise my professional value, I learnt it.
Q3.Why you chose DSIM amongst several other digital marketing training institutes?
Ans. I spent a lot of time researching about DSIM and found it had everything I was looking for.
Expert trainers, inclusive curriculum, placement help, industry guidance, and other conveniences to turn you into a successful digital marketer.
Q4. So, how was your learning experience at DSIM?
Ans. It was great.
I am extremely happy that I joined DSIM.
A DSIM admit is your ticket to success.
Q5. How would you rate DSIM’s Training program on a scale of 1-10?
Ans. 7.5/10
Q6. How digital marketing training is helping your career goals?
Ans. DSIM’s training allowed me to take different projects and now, I can focus on my career and study together.
Q7. Your message to young aspirants….
Ans. Learn digital marketing from DSIM. “They offer training in a brilliant way.”
Q8. DSIM in one Line….
Ans. “DSIM sets up connection between efforts and rewards.”
Thanks Tanya! It was pleasure talking to you. Have a great career ahead!
DSIM Team
DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *