meet-vishnu-dsim

I got placed by DSIM as a ‘PPC Specialist’.

Vishnu Kumar Bhat, DSIM Trainee


 
In a candid conversation with Vishnu Kumar Bhat, DSIM’s Ex-trainee and PPC Specialist & Website Designer, he revealed how DSIM helped him get a job at ‘Time of Digital’.

Q1. Welcome Vishnu! Please share your qualification and working experience with us.
Ans. Hi! I am Vishnu Kumar Bhat and pursuing B.Sc. in Mathematics from MDS University, Rajasthan and currently working at ‘Time of Digital’ as a PPC Specialist and Website Designer.
Q2. Why you choose digital marketing?
Ans. Creativity!
So, I chose digital marketing to keep my creativity endlessly.
Q3. And, why DSIM?
Ans. One of my friends is a digital marketer and he suggested me to join DSIM. And, his suggestion has completely transformed my career.
Q4. Please share your training experience at DSIM!
Ans. It was a great learning environment and trainers were absolutely brilliant.
Q5. Did you find DSIM’s placement department helpful?
Ans. Yes, I got placed by DSIM as a ‘PPC Specialist’.
And, am also handling website designing. Thanks to all knowledge provided by DSIM.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. What would be your message to young digital marketers?
Ans. Join DSIM! And, learn digital marketing DSIM’s way.
Q8. DSIM for you in one simple sentence….
Ans. “DSIM- first name when comes to digital marketing.”
It was really great talking to you Vishnu. Have a great career ahead!
DSIM Team
DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *